Expeditie aanbieden

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor de GeoWeek 2019.

Tijdens de GeoWeek zetten bedrijven uit de geosector weer allerlei expedities op voor leerlingen. Doel van de GeoWeek is leerlingen, in de leeftijd van 10 - 15 jaar, laten zien wat de beroepsperspectieven zijn met aardrijkskunde. Leerlingen in deze leeftijd moeten nog een keuze maken voor een vakopleiding, profiel of vervolgstudie.
Als partner van de GeoWeek kunt u een activiteit aanbieden om zo uw expertise te verbinden met leerlingen die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun interesses liggen. Deelname aan de GeoWeek is gratis. De GeoWeek is van 3 t/m 7 juni 2019, houd voor meer informatie de website in de gaten of meld u aan voor de nieuwsbrief. 

Download hier het inschrijfformulier en stuur dat ingevuld terug aan info@geoweek.nl. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie.

Inschrijfformulier bedrijven/organisaties 2019

 

Soorten activiteiten

GeoBedrijf (bedrijfsbezoek): het bedrijf ontvangt leerlingen en laat zien hoe hun toekomstige werkomgeving eruit kan zien als zij kiezen voor een geo-toekomst.
GeoProf (gastles): als professional bezoekt u leerlingen in de klas om te vertellen over uw werk en hoe dat te maken heeft met geo-onderwerpen, zoals bodem, water of ruimtelijke informatie. 
GeoVeldwerk (veldwerk op locatie): u ontvangt leerlingen op een veldwerklocatie en laat ze in de praktijk kennismaken met uw werkzaamheden.