Expeditie aanbieden

Tijdens de GeoWeek zetten bedrijven uit de geosector expedities op voor leerlingen. Doel van de GeoWeek is leerlingen, in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, de beroepsperspectieven binnen aardrijkskunde te laten zien. Leerlingen in deze leeftijd moeten nog een keuze maken voor een vakopleiding, profiel of vervolgstudie.

Als bedrijf in de geosector kunt u een activiteit aanbieden om zo uw expertise te verbinden met leerlingen die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun interesses liggen. Deelname aan de GeoWeek is gratis.

Aanmelden van de expedities kan tot 30 april 2021 via dit formulier. Kijk hier voor tips bij het opzetten van een expeditie. Heb je een vraag of hulp nodig bij het opzetten van een expeditie? Neem contact met ons op, wij helpen graag!

Soorten activiteiten

GeoBedrijf (bedrijfsbezoek): het bedrijf ontvangt leerlingen en laat zien hoe hun toekomstige werkomgeving eruit kan zien als zij kiezen voor een geo-toekomst.
GeoProf (gastles): als professional bezoekt u leerlingen in de klas om te vertellen, te laten zien en te laten beleven wat uw werk inhoud.
GeoVeldwerk (veldwerk op locatie): u ontvangt leerlingen op een veldwerklocatie en laat ze in de praktijk kennismaken met uw werkzaamheden.